Innovatív technológia beszerzése a GreenLine Kft.-nél

Európai Uniós forrás segítségével innovatív technológia beszerzésére került sor a Green Line Kft. szombathelyi telephelyén, a GINOP-2.1.8-17-2018-02662 pályázat keretén belül. A Széchenyi 2020 A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén című pályázati kiírására benyújtott projekt 8,15 millió Forint támogatásban részesült.

A Green Line Kft. a megújuló energiaforrások közül, elsősorban a napenergia hasznosítását tűztük ki célul, de megrendelőink igényeit teljes körűen igyekszünk kiszolgálni az épületgépészet teljes vertikumában. Szolgáltatásaink között tanácsadás, tervezés, pályázatírás és teljes körű kivitelezés szerepel.

A Green Line Kft. a napelemes rendszerek telepítésénél messzemenőkig figyelembe veszi a hatályos villamos, tűzvédelmi, érintésvédelmi előírásokat, szakmai irányelveket és a napelemes szakmai tapasztalatokat. Telepítéskor kiemelten figyelünk a rendszer által termelt energia maximalizálására, például a vezeték-keresztmetszetek, vezetékezés, csatlakozók és az AC/DC eszközök kiválasztásával. Cégünk filozófiája biztonság, minőség és a megbízható hosszú távú működés, a maximális energia hozam elérése mellett. Meggyőződésünk, hogy a felsorolt szempontok érvényesítésével a megrendelői igények magas színvonalú kiszolgálását valósítjuk meg.

A kedvezményezett neve: Green Line Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

  • A projekt címe: Innovatív technológia beszerzése a Green Line Kft.-nél
  • Megvalósítás helyszíne: 9700 Szombathely Uzsoki utca 1
  • A beruházás megvalósításának ideje: 2019.03.27 – 2019.07.05
  • Beruházás összköltsége: 16 290 000 Ft
  • Elnyert, szerződött támogatás összege: 8 145 000 Ft
  • Támogatás mértéke: 50%

Összességben elmondható, hogy a vállalat életében jelentős mérföldkövet jelentő innovatív technológia adaptálása valósult meg, mely az általános működtetését segíti.

A beruházás hozzájárul a meglévő piaci pozíciók stabil, hosszú távú megtartásához továbbá lehetővé teszi a termodinamikai vizsgálatokkal bővített termékpalettával új piaci szegmensekbe való betörést.

További információ kérhető:
Váradi Gábor