Bemutatkozás

A Green Line Kft. 2010 óta foglalkozik megújuló energiák, elsősorban a napenergia hasznosításával. Ez idő alatt szerzett tapasztalataink is mutatják: jó úton járunk, hiszen – megrendelőinkkel együtt – elkötelezettek vagyunk a környezet megóvása mellett. Minden egyes felszerelt napelem jelentősen csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást!
TOVÁBB

Háztartási méretű kiserőmű – lakossági napelemek

Otthonunkban, munkahelyünkön egyre több elektronikai eszközt használunk, így a havi rezsiszámlánk összege is emelkedik. A villamos energia költsége azonban jelentősen csökkenthető a napelemek alkalmazásával. A Green Line Kft. személyre szabja az önnek megfelelő rendszert!
TOVÁBB

Háztartási méretű kiserőmű – ipari napelemek

A napelemes rendszer időtálló befektetés vállalatok, üzemek, ipari létesítmények számára is! A megújuló energia felhasználásával nagy lépést tehetnek a környezet megóvása érdekében.
TOVÁBB

Napelemes kiserőművek

Ha ön napelempark (akár földre, akár tetőre) telepítéséhez tapasztalt, megbízható, profi partnert keres, válasszon minket!
TOVÁBB

Napelemes kandeláberek

Sötétedés után világítson praktikus, költségtakarékos napelemes kandeláberrel!
TOVÁBB

Napelemes gépkocsibeálló

Építsen napelemes gépkocsibeállót! Ez – amellett, hogy megvédi autóját – környezetbarát energiatermelő felületként is szolgál. Árnyékolás és áramtermelés egyben, esztétikus kivitelben.
TOVÁBB

Épületek villamos hálózatának tervezése

Cégünk nagy gyakorlattal rendelkezik villamos hálózatok precíz, minden elvárásnak megfelelő tervezésében.
TOVÁBB

Lépjen velünk kapcsolatba!

Cím: 9700 Szombathely, Uzsoki u. 1.
Mobil: +36 20 4595867
E-mail:
Facebook-oldal, Messenger-elérhetőség: Green Line Kft.
TOVÁBB

Blog: Napenergia Plusz Program

Január 15-én elindult a pályázati előregisztráció. A kiírás szerint a pénzt 15 160 pályázó kaphatja meg, érkezési sorrendben. Árajánlatért keresse a Green Line Kft.-t!
TOVÁBB
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben